!!!...eren bakıcı...!!! Eren İçin Ölen En Dadlu Erenci Admin [~burçin~]]
Mesaj Sayısı : 162 Yaş : 29 adin: : !..вυяçιη..! siteye nerden buldun yada kım verdi : bnm sitem sana ne derler : !..єяєη..! kIlIkLı :D:D ѕαηαℓ нα
: нαηgι тαкım : яυн нαℓıη : нαηgι нєρsı : кη∂ıη gνηıη : Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: sagopa kajmerin hepsiye ne demiş.. Salı Tem. 15, 2008 11:46 am | |
| arkadaşlar sagopa kajmerin hepsiye söylediği kötü sözleri bir sitedne buldum alıntıdır tam olarak doğrumudur bilmiorum yalansa bana kızmayın çünkü bir yerden buldun ve bi,lginiz olsun diye koydum işte ne demiş bakın
sogapa kajmer tv8 de konuk olduğu programda her sanatçıdan söz ediyordu sıra hepsiye geldi sogapaya sordular hepsi senin için neyi ifade ediyor sogapa ise ''özenti kılıklı 4 budala kız '' demesiyle stüdyada bir çığlık koptu yuhhhh die ve sogapaya çok hızlı şarkı sölediği için yani şaşırmadan herkes bunları kaç saatde yazıyon die sogapada bi tane söliyimde görün dedi ve bu şarkıda hepsiyi aşalayan sözler kullandı | |
|
dilara-eren eren İçin Ölen En Dadlu yardimci Admin [[~~DiLaRa~~]]
Mesaj Sayısı : 79 Yaş : 29 adin: : Dilara siteye nerden buldun yada kım verdi : Burçin Arkadaşımdır O Verdi sana ne derler : ChaKma ŞeiTan xD ѕαηαℓ нα
: яυн нαℓıη : нαηgι нєρsı : кη∂ıη gνηıη : Kayıt tarihi : 16/07/08
| Konu: Geri: sagopa kajmerin hepsiye ne demiş.. Çarş. Tem. 16, 2008 2:47 am | |
| ASıl kendisi Budala nolcak | |
|
Yaseminci*Admin Yoshy İçin Ölen En Dadlu Yoshyci Admin [[~~dilan~~]]
: яυн нαℓıη : кη∂ıη gνηıη : Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: Geri: sagopa kajmerin hepsiye ne demiş.. Çarş. Tem. 16, 2008 3:26 am | |
| budala kendisine benzer... | |
|
!!!...eren bakıcı...!!! Eren İçin Ölen En Dadlu Erenci Admin [~burçin~]]
Mesaj Sayısı : 162 Yaş : 29 adin: : !..вυяçιη..! siteye nerden buldun yada kım verdi : bnm sitem sana ne derler : !..єяєη..! kIlIkLı :D:D ѕαηαℓ нα
: нαηgι тαкım : яυн нαℓıη : нαηgι нєρsı : кη∂ıη gνηıη : Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: Geri: sagopa kajmerin hepsiye ne demiş.. Çarş. Tem. 16, 2008 3:46 am | |
| YOK BAYTARMIS YOK VASİYETMIS BIIM SARKILARİMİZ DAHA GUZEL | |
|